Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Καθαρίζουμε και τρίβουμε το κρεμμύδι. Πλένουμε και ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό , τον δυόσμο και το σέλινο. Σε ένα μπολ ζυμώνουμε τον κιμά μαζί με το τριμμένο κρεμμύδι,το ρύζι,τον μαϊντανό, το ελαιόλαδο , αλάτι-πιπέρι, δυόσμο και λίγο νεράκι. Ζυμώνουμε καλά να ανακατευτούν τα υλικά...