Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Καβουρδίζετε την καρυδόψιχα ή την ψίχα πέκαν, ανακατεύοντάς την σε ένα αντικολλητικό τηγανάκι σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μυρίσει και να ροδίσει ελαφρά. Βήμα 2 Την αδειάζετε αμέσως σε ένα πιάτο και την κρατάτε στην άκρη.Ετοιμάζετε το ντρέσινγκ: Βήμα 1 Βάζετε σε ένα βαζάκι με...