Βάζουμε λάδι στο τηγάνι να ζεσταθεί και σοτάρουμε τα θαλασσινά: το καβούρι, τα μύδια με το κέλυφος και τις γαρίδες.
Σε λίγα λεπτά προσθέτουμε την καυτερή πιπεριά και το σκόρδο ψιλοκομμένο.
Μόλις ανοίξουν τα μύδια, τα βγάζουμε, τα αφήνουμε στην άκρη και βάζουμε τη σάλτσα ντομάτας και το ζωμό οστρακοειδών (η συνταγή για το ζωμό υπάρχει στην καβουρομακαρονάδα).
Μόλις πάρει μία βράση, ρίχνουμε μέσα το χταπόδι, τις σπουπιές και την hp sauce.
Αφαιρούμε τις γαρίδες και το καβούρι και αφήνουμε τις σουπιές και το χταπόδι να βράσουν.
Προσθέτουμε τις χρωματιστές πιπεριές τις οποίες έχουμε ψιλοκόψει και τη μιδόψιχα.
Μόλις τα υλικά ψηθούν, βάζουμε πίσω και όλα όσα βγάλαμε από το τηγάνι και δένουμε τη σάλτσα μας με κορν-φλάουρ που έχουμε αραιώσει σε νερό και μουστάρδα.
Όταν είναι έτοιμο πασπαλίζουμε λίγο μαϊντανό και σερβίρουμε.
Καλή μας όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.