Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Για το καστανό βούτυρο: Σε ένα κρύο τηγάνιπροσθέτουμε το μισό βούτυρο και το αφήνουμε να λιώσει σε μέτρια φωτιά. Με το που λιώσει προσθέτουμε το υπόλοιπο βούτυρο, το φασκόμηλο, το αλάτι, το πιπέρι και αφήνουμε να ζεσταθεί και να αλλάξει χρώμα. Θα πρέπει να πάρει χρώμα...