Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για το μοσχάρι με μελιτζάνες, κόβουμε το κρέας σε μερίδες. Σε φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε το κρέας γύρω γύρω. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, να μαραθεί για 4΄-5΄ και τέλος, το σκόρδο. Ανακατεύουμε και σβήνουμε με το κρασί.Προσθέτουμε τις πατάτες, τις...