Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βάζετε τα κόκαλα του κόκορα σε μια μεγάλη κατσαρόλα μαζί με μπόλικο νερό. Μόλις πάρουν βράση, ξαφρίζετε με τρυπητή κουτάλα για να βγει καθαρός ο ζωμός. Προσθέτετε τη δάφνη, τα γαρίφαλα, το θυμάρι, το σκόρδο, το πράσο και τους κόκκους του πιπεριού. Χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε...