Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Πλένετε και στεγνώνετε καλά τις μερίδες του κοτόπουλου. Τις αλατίζετε και τις αλευρώνετε καλά. Τις τηγανίζετε σε άφθονο, ζεστό σπορέλαιο. Μόλις ροδοκοκκινίσουν απ’ όλες τις πλευρές, τις βγάζετε και τις ακουμπάτε σε πιατέλα.Μόλις τηγανίσετε όλες τις μερίδες, παίρνετε μια μεγάλη...