Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Χτυπάμε στο μίξερ το γάλα, το λάδι, τα αυγά, το αλεύρι και το μπέικιν.Αφού χτυπηθούν καλά, προσθέτουμε το τυρί τριμμένο και τα κολοκυθάκια αφού τα στραγγίσουμε καλά.Αλείφουμε ένα ταψί 30 εκ. με λάδι και τοποθετούμε το μείγμα.Το βάζουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς και ψήνουμε...