Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια.Τα βάζουμε στην κατσαρόλα, τα σκεπάζουμε με νερό και τα αφήνουμε να βράσουν σε χαμηλή φωτιά μέχρι να τελειώσει το νερό.Τότε θα έχει κατεβάσει το λίπος του (αν είναι λίγο προσθέτουμε και λίγο λάδι) και τα τηγανίζουμε.Όταν τα βγάλουμε από την...