Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ένα μπολ μεγάλο χτυπάμε με το μίξερ το ταχίνι με τη ζάχαρη, ρίχνουμε σιγά σιγά την σόδα, τον χυμό πορτοκαλιού, το ξύσμα και όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός της φρυγανιάς και της κουβερτούρας, χτυπάμε καλά με το μίξερ και τέλος προσθέτουμε το αλεύρι σιγά σιγά. Χτυπάμε να...