Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ξύνουμε εξωτερικά τα κολοκύθια. Βάζουμε κατσαρόλα στη φωτιά με νερό και 2-3 σταγόνες λεμόνι.Μόλις πάρει βράση ρίχνουμε τα κολοκύθια και, όταν βράσουν, τα στραγγίζουμε, τα λιώνουμε με το πιρούνι και τα ξαναβάζουμε σε τρυπητό για να φύγουν τα υγρά.Βάζουμε σε λεκανίτσα τον κιμά, το...