Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Λαχταριστό ορεκτικό με απλά υλικά για το μεσημεριανό σας Βράζουμε τις πατάτες σε δυνατή φωτιά για 25 με 30 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος με τη μαργαρίνη και τον κύβο. Προσθέτουμε το πιπέρι, το ψιλοκομμένο σκόρδο και το μοσχοκάρυδο.Πολτοποιούμε τις...