Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Φτιάχνετε πρώτα τη ζύμη. Κοσκινίζετε το αλεύρι σε μια λεκάνη. Ανοίγετε μια λακκούβα στη μέση και αδειάζετε μέσα το βούτυρο, ελαφρώς λιωμένο, τ’ αυγά χτυπημένα, το αλάτι και το πιπέρι.Ζυμώνετε με τα χέρια μέχρι να ενσωματωθούν όλα τα υλικά στο αλεύρι και να πετύχετε μια ζύμη σαν...