Μπακαλιάρος φιλέτο με καλαμπόκι και αχιβαδάκια

Μπακαλιάρος φιλέτο με καλαμπόκι και αχιβαδάκια

Από την ιστοσελίδα
https://www.argiro.gr/
Συγγραφέας
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Ξεκινάμε να φτιάξουμε το μπακαλιάρο φιλέτο με φρέσκο καλαμπόκι, αφαιρώντας πρώτα τις φλούδες από τα φρέσκα καλαμπόκια. Με κοφτερό μαχαίρι αφαιρούμε τις σπόρους. Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε τηγάνι και σε μέτρια φωτιά αφήνουμε τα καλαμπόκια να μαλακώσουν.Προσθέτουμε το λεμόνι και...