Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Βουτυρώνετε γενναιόδωρα 7 ατοµικά σκεύη για σουφλέ (ραµεκέν) χωρητικότητας 4/5 φλ. περίπου (200ml) και πασπαλίζετε το εσωτερικό τους µε τη γαλέτα ή την τριµµένη παρµεζάνα, προσέχοντας να µην µείνου κενά.Βήμα 2 Τα τινάζετε ελαφρά για να φύγει το περίσσευµα και τα κρατάτε...