Σαλάτα ανοιξιάτικη με παντζάρια βραστά αβγά και σάλτσα δυόσμου

Σαλάτα ανοιξιάτικη με παντζάρια βραστά αβγά και σάλτσα δυόσμου

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ντίνα Νικολάου
Βράζετε τα παντζάρια σε άφθονο αλατισμένο νερό, για 30-40 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν. Τα ξεφλουδίζετε και κόβετε τα μισά σε λεπτές φέτες και τα άλλα μισά σε λεπτά μπαστουνάκια.Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε τα σαλατικά και προσθέτετε τα παντζάρια (φέτες και μπαστουνάκια), τα...