Γαλακτομπούρεκο σοκολάτα πορτοκάλι

Γαλακτομπούρεκο σοκολάτα πορτοκάλι

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Melissa: Ελληνικό σιμιγδάλι με ιστορία από το 1947!
Για την κρέμα: Βάζετε το γάλα σε κατσαρολάκισε μέτρια θερμοκρασία να ζεσταθεί. Προσθέτετε τη ζάχαρη, το Σιμιγδάλι, τους κρόκους, το ξύσμα πορτοκαλιού και το κακάο και ανακατεύετεσυνέχεια με σύρμα χειρός για να μην κολλήσει η κρέμα.Μόλις το μίγμα αρχίζει να βράζει και να πήζει...