Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βήμα 1 Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο με τα δύο είδη ζάχαρης μέχρι να αφρατέψουν.Βήμα 2 Ανακατεύετε τα αβγά με τη βανίλια και τα ρίχνετε σιγά – σιγά στο μίξερ.Βήμα 3 Σε ένα μπολ, ανακατεύετε το αλεύρι, το αλάτι και τη σόδα και τα προσθέτετε στο μίξερ με τα υπόλοιπα...