Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Αναμειγνύουμε τα ψίχουλα ψωμιού με το γάλα. Προσθέτουμε τον κιμά, το κρεμμύδι, το σκόρδο, το κύμινο και το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι και ζυμώνουμε. Πλάθουμε το μείγμα σε σχήμα μικρού λουκάνικου μήκους 5 εκ. και τα αλευρώνουμε. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε 4 κουταλιές από το...