Οι μπανάνες είναι από τα προϊόντα που θα έπρεπε να φυλάσσονται σε θερμοκρασία δωματίου, αλλά αν αποφασίσετε να τις βάλετε στο ψυγείο, φρόντισε πρώτα να τυλίξετε με μεμβράνη τις άκρες τους για να μην περνάει η υγρασία.
Τοποθετώ στον επεξεργαστή τροφίμων τους καθαρισμένους χουρμάδες με το λάδι καρύδας, το ζεστό νερό, το άγλυκο κακάο, το εκχύλισμα βανίλιας, το φιστικοβούτυρο και το αλάτι. Αλέθω τα υλικά ωσότου έχω ένα κολλώδες μείγμα. Στη συνέχεια προσθέτω την τριμμένη καρύδα (ή το αλεύρι...