Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ένα μπολ ανακατέψτε το γάλα με τη μαγιά, τη ζάχαρη και το αυγό.Προσθέστε τις σταφίδες, τα μπαχαρικά, τα ψιλοκομμένα φρούτα γλασέ, το βούτυρο και το αλεύρι. Ζυμώστε το μείγμα και αφήστε το σε ζεστό μέρος για 1 ώρα.Μετά ρίξτε λίγο αλεύρι για να μπορέσετε να το ξαναζυμώσετε και...