Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ένα τηγάνι διαμέτρου 20 εκ., που το έχουμε βάλει σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και τα λουκάνικα. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σοτάρουμε τα λουκάνικα για 4-5 λεπτά ανακατεύοντάς τα αρκετές φορές ώστε να χρυσίσουν. Σβήνουμε με την τριμμένη ντομάτα και προσθέτουμε το...