Μουσακάς με ψητά λαχανικά και ελαφριά κρέμα

Μουσακάς με ψητά λαχανικά και ελαφριά κρέμα

Από την ιστοσελίδα
https://www.argiro.gr/
Συγγραφέας
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Για τη σάλτσα κιμά Σε φαρδιά κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τον κιμά απλώνοντάς τον, χωρίς να ανακατεύουμε συνέχεια. Αφήνουμε να ψήνεται καλά από την κάθε πλευρά για να μην αφήσει υγρά με το συνεχές ανακάτεμα.Αφού περάσουν 7-8 λεπτά προσθέτουμε το ψιλοκομμένο...