Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Στο μπολ του μίξερ βάζουμε το βούτυρο και το ζαχαρούχο γάλα και χτυπάμε πολύ καλά.Προσθέτουμε σιγά σιγά το κορν φλάουρ, ανακατεύοντας διαρκώς μέχρι να διαλυθεί εντελώς.Όταν η ζύμη πάρει όλο το κορν φλάουρ ζυμώνουμε καλά με τα χέρια για λίγα λεπτά. Η ζύμη είναι εύπλαστη και δεν...