Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για τα πανεύκολα ρολά κανέλας με έτοιμο φύλλο, βγάζουμε τη ζύμη από την κατάψυξη και την αφήνουμε για 30΄ στον πάγκο. Τόσο χρόνο χρειάζεται να ξεπαγώσει τόσο ώστε να μπορούμε να τη δουλέψουμε (με την έτοιμη ζύμη πίτσας θα φτιάξουμε 2 ίδια ρολά).Με τον πλάστη πατάμε ελαφρά τη...