Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Χάμπουργκερ Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε τους κρόκους με τη μισή ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν. Μεταφέρουμε σε άλλο μπολ και καθαρίζουμε καλά τον κάδο και τα χτυπητήρια. Στην συνέχεια χτυπάμε σε αυτόν τα ασπράδια με την υπόλοιπη ζάχαρη σε χαμηλή ταχύτητα, έως ότου γίνουν μια σφιχτή...