Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Φρυγανίζουμε το ψωμί στην τοστιέρα, στη φρυγανιέρα ή σε ένα αντικολλητικό τηγάνι. Αν είναι μπαγιάτικο, ακόμα καλύτερα.Τηγανίζουμε τα αυγά με βούτυρο ή ελαιόλαδο.Αλείφουμε την κάθε φέτα με μπόλικο πελτέ, τις ραντίζουμε με ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε από πάνω από ένα...