Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο μίξερ και ζυμώνουμε 4 λεπτά στην 1η ταχύτητα και 6 λεπτά στη 4η ταχύτητα. Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 35-40 λεπτά σκεπασμένη.Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο μίξερ και ζυμώνουμε 4 λεπτά στην 1η ταχύτητα και 6 λεπτά στη 4η ταχύτητα. Αφήνουμε τη ζύμη να...