Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ρίχνετε σε βαθύ πιάτο το γάλα και το ψωμί, αφήνετε για 10 λεπτά να μαλακώσει το ψωμί και το στραγγίζετε.Τρίβετε τα σπαράγγια, το κρεμμύδι και τη ντομάτα. Τα βάζετε σε μπολ μαζί με τον κιμά, το ψωμί, το αβγό, τη φριγανιά, το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και ζυμώνετε...