Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Ετοιμάζετε τη ζύμη: Χτυπάτε με το μίξερ ή το πολυμίξερ, με το εξάρτημα για ζύμες όλα μαζί τα υλικά, μέχρι να δέσουν και να γίνουν μια μαλακή ζύμη. Την πλάθετε σε μπάλα, την τυλίγετε σε πλαστική μεμβράνη και την κρατάτε στο ψυγείο για 2 περίπου ώρες.Βήμα 2 Προθερμαίνετε το...