Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 170 βαθμούς. Σε μια κατσαρόλα με βαρύ πάτο σοτάρετε σε μέτρια φωτιά το βούτυρο και τα κρεμμύδια για περίπου 15-20 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν και να πάρουν ένα ελαφρύ καστανό χρώμα. Μεταφέρετε τα κρεμμύδια και τα υγρά τους σε ένα πυρέξ,...