Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για το παντεσπάνι Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα. Βουτυροκακαώνουμε μία στρογγυλή φόρμα 20 εκ. και αφήνουμε στην άκρη. Βάζουμε σε ένα μπολόλα τα στερεά υλικά το μπέικιν πάουντερ, το κακάο και το αλεύρι. Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι. Προσθέτουμε στον κάδο του...