Σπαγγέτο με κολοκυθάκια σαφράν και σαγανάκι φορμαέλας

Σπαγγέτο με κολοκυθάκια σαφράν και σαγανάκι φορμαέλας

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Τρίβετε τα κολοκυθάκια στη χοντρή πλευρά του τρίφτη και μαζεύετε τα τρίμματα σε μια λεκανίτσα.Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ρίχνετε άφθονο νερό, το αλατίζετε και προσθέτετε το σαφράν. Μόλις πάρει βράση, ρίχνετε μέσα το σπαγγέτο και το βράζετε για 7-9 λεπτά.Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνετε...