Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Αρωματικά και ελαφριά μπισκότα για να συνοδέψετε τον καφέ ή το ρόφημά σας Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη φρουκτόζη για 5 λεπτά και στη συνέχεια ρίχνουμε ένα – ένα τους κρόκους και ξαναχτυπάμε. Προσθέτουμε όλα τα στερεά υλικά, κάνουμε μια ζύμη μαλακή και πλάθουμε τα...