Burger με κρητικό απάκι μελιτζάνα πιπεριά και σάλτσα εστραγκόν

Burger με κρητικό απάκι μελιτζάνα πιπεριά και σάλτσα εστραγκόν

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ιωάννα Σταμούλου
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 220˚ C και στρώνετε με χαρτί ψησίματος ένα ταψάκι. Καθαρίζετε και κόβετε τις πατάτες σε μέτρια-λεπτά μπαστουνάκια. Τις ραντίζετε με δυο τρεις κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, πασπαλίζετε με αλάτι και θυμάρι και ψήνετε στον προθερμασμένο φούρνο μέχρι...