Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 220˚ C και στρώνετε με χαρτί ψησίματος ένα ταψάκι. Καθαρίζετε και κόβετε τις πατάτες σε μέτρια-λεπτά μπαστουνάκια. Τις ραντίζετε με δυο τρεις κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, πασπαλίζετε με αλάτι και θυμάρι και ψήνετε στον προθερμασμένο φούρνο μέχρι...