Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ας μαγειρέψουμε Εκτέλεση 245 λεπτά Βήμα 16 λεπτά Καθαρίστε την πανσέτα εξωτερικά, από δέρμα και μεγάλα κομμάτια λίπους. Βάλτε ένα μεγάλο τηγάνι σε χαμηλή φωτιά και ρίξτε 2 κσ ελαιόλαδο. Σοτάρετε την πανσέτα για αρκετή ώρα γυρνώντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέχρι να...