Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Για την βάση
Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν
Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το κακάο και το ρίχνουμε στο μείγμα των αυγών ανακατεύοντας με μια σπατουλα
Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα βουτυρωμένο ταψάκι ή τσέρκι 20εκ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους...