Ντοματάκια με αντράκλα και κύβους από τηγανητό ανθότυρο

Ντοματάκια με αντράκλα και κύβους από τηγανητό ανθότυρο

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνετε ένα λίτρο νερό μέχρι να βράσει καλά. Ρίχνετε μέσα τα ντοματάκια και τα ζεματάτε για 2-3 λεπτά μέχρι να χαλαρώσει η φλούδα τους. Τα βγάζετε, τα ακουμπάτε σε απορροφητικό χαρτί και τα ξεφλουδίζετε ένα ένα. Τα βάζετε σε ένα μπολ, τα αλατίζετε ελαφρά, τα...