Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Προθερµαίνετε το φούρνο στους 200° C (µε αέρα στους 180° C). Βήμα 2 Αφαιρείτε τη συσκευασία και απλώνετε τις γαρίδες πάνω σε ένα ταψάκι.Βήμα 3 Τις ψήνετε για 15 λεπτά, γυρίζοντάς τις µια φορά στο µέσο του ψησίµατος.Βήμα 4 Οι γαρίδες τεµπούρα, µια ιαπωνική κλασική...