Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε μια μέγαλη λεκάνη ρίχνουμε όλα τα υλικά.Πριν ρίξουμε την σόδα και το baking powder τα βάζουμε μέσα στο χύμο προσέχοντας γιατί αφρίζει! Μόλις σταματήσει, το ρίχνουμε και αυτό στην λεκάνη, και αρχίζουμε να προσθέτουμε το αλεύρι ζυμώνοντας, μέχρι να γίνει μια μαλακιά ζύμη. Την...