Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνετε καλά το ελαιόλαδο. Σοτάρετε τις μερίδες από το αρνάκι λίγες λίγες μέχρι να ροδίσουν. Τις βγάζετε και τις ακουμπάτε σε πιατέλα.Ρίχνετε μέσα τα τριμμένα κρεμμύδια και τα βερίκοκα. Σοτάρετε μέχρι να αρχίσουν να ροδίζουν τα κρεμμύδια. Ξαναβάζετε...