Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Χτυπάμε στον κάδο του μίξερ με το σύρμα στη δυνατή ταχύτητα την κρέμα γάλακτος για 3-4 λεπτά μέχρι να γίνει σαντιγί. Αποσύρουμε τον κάδο από το μίξερ, μεταφέρουμε σε ένα μπολ, και την τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να τη χρειαστούμε. Στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια, χτυπάμε τις...