Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Υγραίνετε ή λαδώνετε ελαφρά μια φόρμα με ελατήριο, διαμέτρου 22 εκ. και ντύνετε το εσωτερικό της με πλαστική μεμβράνη. Ύστερα, βάζετε στον πάτο ένα κομμάτι αντικολλητική λαδόκολλα.Αναμιγνύετε τα αλεσμένα μπισκότα με την καστανή ζάχαρη και την κανέλα σε ένα μπολ....