Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βουτυρώνουμε ένα πυρίμαχο ταψί, στρώνουμε τις φέτες ψωμιού, ζεσταίνουμε το φρέσκο και το εβαπορέ γάλα μαζί με το κακάο, ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν χλιαρά. Σε ένα μπολ χτυπάμε με το σύρμα τα αυγά, την βανίλια, την ζάχαρη και τα προσθέτουμε στο χλιαρό μείγμα, τα ανακατεύουμε...