Καλαμάρι σχάρας με κριθαράκι σάλτσα από μελάνι σουπιάς και σαλάτα αλμύρα

Καλαμάρι σχάρας με κριθαράκι σάλτσα από μελάνι σουπιάς και σαλάτα αλμύρα

Από την ιστοσελίδα
https://www.yiannislucacos.gr/
Συγγραφέας
Γιάννης Λουκάκος
Για το πιάτο Σερβίρουμε το κριθαράκι και από πάνω τοποθετούμε το καλαμάρι. Ολοκληρώνουμε με τη σάλτσα, τον αφρό γλυκάνισο και τη σαλάτα αλμύρα Για το καλαμάρι σχάρας Μαρινάρουμε το καλαμάρι με το λάδι μυρωδικών για 2 ώρες. Αλατίζουμε και ψήνουμε το καλαμάρι σε δυνατή φωτιά στη...