Ξεφλουδίστε τις ντομάτες με ευκολία! Κόψτε ένα X στην κορυφή και στη συνέχεια σιγοβράστε σε ένα δοχείο ζεστού νερού για 15 έως 30 δευτερόλεπτα. Ψύξτε και το δέρμα θα ξεφλουδιστεί αμέσως.
Πλένετε, σκουπίζετε και πασπαλίζετε τα κομμάτια του κρέατος με αλάτι και πιπέρι. Τα σοτάρετε στο λάδι μέσα σε πλατιά κατσαρόλα μέχρι να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές. Τα σβήνετε με το κρασί.Προσθέτετε όσο από το νερό χρειάζεται για να σκεπαστεί το κρέας και το σιγοβράζετε...