Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Για τη ζύμη1. Χτυπάμε στο μίξερ με το φτερό το βούτυρο με τη ζάχαρη και τη βανίλια και προσθέτουμε σταδιακά τα αυγά.2. Ενσωματώνουμε το αλεύρι, το κακάο και το μπέικιν πάουντερ.3. Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για 15 λεπτά να παγώσει και ανοίγουμε σε φύλλο πάχους 2mm.4....