Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Για το μείγμα αρωματικών Σε ένα γουδί χτυπάμε το ξύσμα από το πορτοκάλι και το λεμόνι, τα φύλλα δάφνης, το μπαχάρι, το μαραθόσπορο και μία πρέζα αλάτι. Κομματιάζουμε το ξυλάκι κανέλλας και το χτυπάμε με το γουδοχέρι για να γίνει σχεδόν σκόνη. Αυτό θα χρειαστεί μερικά λεπτά. Όταν...