Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε 1 λίτρο πλήρες γάλα και ρίχνουμε 8 κσ καστερ παουντερ Γιωτης, ένα κρόκο αυγού, 400γρ ζαχαρουχο. Τοποθετουμε στην φωτιά και ανακατευουμε καλά μέχρι να πήξει.Το βγαζουμε από τη φωτιά και τριβουμε 225γρ μπισκοτα πτι μπερ ανακατεουμεκαι το μείγμα το ρίχνουμε...