Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Λαχταριστή πίτα του βοσκού μαγειρεμένη με το αρνάκι της προηγούμενης μέρας Λαχταριστή πίτα του βοσκού μαγειρεμένη με το αρνάκι της προηγούμενης μέρας Για μείγμα αρνιού Σε μια κατσαρόλα και σε υψηλή θερμοκρασία ρίχνουμε το λάδι, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το ψημένο αρνί.Κατόπιν...